Vali Yavuz Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz Esnafları Ziyaret Etti

Vali Yavuz Esnafları Ziyaret Etti

MUŞ (İHA) – Muş Valisi Seddar Yavuz, Malazgirt’teki ziyareti kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti.

18.11.2015 15:56

MUŞ (İHA) – Muş Valisi Seddar Yavuz, Malazgirt'teki ziyareti kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti.

Geceyi Malazgirt Öğretmenevi'nde geçiren Vali Seddar Yavuz, beraberindeki Muş İl Jandarma Komutanı Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ile Malazgirt ilçesindeki incelemelerine devam etti. Vali Seddar Yavuz, ilk olarak Malazgirt'teki yeni yapılan okulları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Okullardaki incelemelerini tamamlayan Vali Yavuz, daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Esnaflardan yoğun ilgi gören Vali Yavuz, okula giden iki kız öğrenciyle de kısa süre sohbet etti. İlçedeki kahveleri de ziyaret eden Vali Yavuz, vatandaşlarla sohbetler yaparak sıkıntılarının olup olmadığı sordu.

İlçede yaşayan vatandaşlar, Muş Valisi Seddar Yavuz'a Malazgirt'te gelip kendilerini ziyaret ettikleri için çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Vali Yavuz ise, "İnşallah siz değerli vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edeceğim. Ben sizin valiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Sıkıntılarınız bizim sıkıntımızdır. Allah'ın izniyle tüm sıkıntılarınız giderilecektir" dedi.

Son olarak Malazgirt 1071 Zafer Anıtı'nı da ziyaret eden Vali Yavuz, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Malazgirt'ten ayrılmadan önce gazetecilere değerlendirmede bulunan Vali Yavuz, "Malazgirt halkını çok sevdiğini ifade ederek, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve Malazgirt halkını çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali yavuz ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement