Vali Yavuz, Liseli Aşçıları Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz, Liseli Aşçıları Kabul Etti

Vali Yavuz, Liseli Aşçıları Kabul Etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul etti.

16.11.2016 13:58

Muş Valisi Seddar Yavuz, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul etti.

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu tarafından Van'da düzenlene 1. Ulusal Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonasında dereceye giren öğrenciler, Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti. Ziyarette yarışmayla bilgili bilgi veren Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Halit Uygur, Van'da düzenlenen aşçılık ve pastacılık şampiyonasına Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte katıldıklarını söyledi. Ülkenin farklı illerinden gelen aşçılık bölümü olan okullarda 56 farklı lise ve üniversite öğrencilerinin ve mutfak şeflerinin 19 kategoride düzenlenen yarışmada tatlı kategorisinde Büşra Balkaya'nın ikinci, hamur işi kategorisinde Esranur Yiğit'in üçüncü, en iyi meslek lisesi ekip yarışmasında Büşra Turan, Gamze Süne ve Feyzanur Özcan'ın da üçüncü olduğunu hatırlatan Halit Uygur, yarışmanın Muş'un tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Başarılı öğrencileri ve hocalarını tebrik eden Vali Seddar Yavuz ise, "Muş'umuzun böyle güzel etkinliklerde adının anılması bizleri son derece memnun etti. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Ziyarette dereceye giren öğrencilere Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Eke, Okul Müdürü Selma Arı, Muş Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Halit Uygur ve uygulama hocası Yavuz Yavuz da eşlik etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz, Liseli Aşçıları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement