Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı - Son Dakika
Yerel

Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı

Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı

Adana Valiliği tarafından başlatılan "Sevgiye Uzanan Eller" Projesi kapmasında organize edilen "Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı" başladı.

26.01.2012 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valiliği tarafından başlatılan "Sevgiye Uzanan Eller" Projesi kapmasında organize edilen "Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı" başladı. Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ile üst düzey bürokratların katıldığı törende, Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi.

İMKB İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, bu anlamlı projeye Vali Hüseyin Avni Çoş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi'nin çok önemli katkılarının olduğunu söyledi. Arslan, 2,5 yıldır süren projede çocukların belediye otobüsleri aracılığıyla kentin her köşesine taşındığını ifade ederek, "Bu nedenle değerli Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Yine destekleri nedeniyle Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş'a ve Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi'ye çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yatılı izcilik kampı sizlerin katkılarıyla amacına ulaşacaktır. 500 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşen bu kamp Sevgiye Uzanan Eller Projesinin devamıdır. 5 gün sürecek izcilik kampı çocuklarımızın kaynaşmasını sağlayacaktır. Bu güzel organizeye katkıda bulunanlara tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra halk oyunları ekipleri çeşitli gösteriler yaptı. Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki futbol, basketbol ve hentbol spor okulları öğrencileri, çeşitli gösterilerde bulundu.

Gösterilerden sonra yaklaşık 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Yatılı İzcilik Tanıtım Kapmı ateşi yakıldı. Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi'nin de katıldığı etkinlikte, öğrenciler ateşin etrafında çeşitli oyunlar oynadı. Yatılı İzcilik Kampı'nın 28 Ocak Cumartesi günü sona ereceği bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatılı İzcilik Tanıtım Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement