Yaz Okullarının İlk Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yaz Okullarının İlk Dönemi Sona Erdi

Yaz Okullarının İlk Dönemi Sona Erdi

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz okullarının basketbol branşının ilk dönemi sona erdi.

04.07.2014 17:03

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz okullarının basketbol branşının ilk dönemi sona erdi.

Basketbol kurslarına yoğun ilgi nedeniyle, iki dönem halinde açılan Basketbol kurslar ilk dönemine kayıt yaptıran 75 sporcu kurslarını başarıyla bitirdi. 3 hafta süren kursta basketbola olan ilgi yoğunluğu salonun yetersizliğine rağmen oldukça başarılı geçtiğini söylen çalıştırıcı Ufuk Menemen "Yaz tatili boyunca çocuklara sporu ve basketbolu sevdirmeye çalıştık. İlk dönem olarak bunu başardığımız sanıyorum" diyerek gençlerin ikinci dönem kurslara katılmalarını beklediğini ifade etti.

İlçe spor müdürü Tahir Yılmaz, Mudanya Gençlikspor kulüp başkanı Hasan Torun, saha sorumlusu Mümin Ceylan ve basketbol antrenörü Ufuk Menemen tarafından sporculara başarı sertifikaları ve sporcu kartları dağıtıldı.

Ayrıca ilçe spor müdürü Yılmaz, yaptığı açıklamada çocukların sadece yaz okullarına gelmelerinin yeterli olmadığını kışın spor yapmalarını yetenekli sporcuları seçip takım oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yılmaz, "kısıtlı imkanlar yetersiz salonumuza rağmen Mudanya'da spor adına bir şeyler yapma çabasındayız. Her geçen gün nüfus olarak çoğalan Mudanya'da bir tek spor salonuyla arzu ettiğimiz çalışmalarımız maalesef gerçekleşemiyor. Çalışmalarımızı paylaştıracak ne başka bir ilçe salonumu nede bir okul salonumuz yok. Yerel yönetimler ve siyasetçilerimizden Mudanya'ya yeni bir spor salonu kazandırmalarını bekliyoruz. Zira Mudanya adeta sporcu ordusu barındırıyor. Yeter ki biz onlara olanak sağlayalım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Okullarının İlk Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement