Yazar Kurtulan'dan Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yazar Kurtulan'dan Vali Coş'a Ziyaret

Yazar Kurtulan\'dan Vali Coş\'a Ziyaret

'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' ve 'Milli İradenin Doğuşu' kitabının yazarı Ali Emrah Kurtulan, Sakarya iline yeni atanan Vali Hüseyin Avni Coş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, eserleri hakkında bilgi verdi.

14.06.2014 14:45

'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' ve 'Milli İradenin Doğuşu' kitabının yazarı Ali Emrah Kurtulan, Sakarya iline yeni atanan Vali Hüseyin Avni Coş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, eserleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette eseri hakkında Vali Coş'a bilgi veren ve kitabının üç ciltten oluşacağını söyleyen Kurtulan, "2000'li yılların başında yaşanan gelişmeleri okuduğunuzda dün askeri vesayet ile mücadele vardı, Sayın Başbakanımızın dirayeti sayesinde onun üstesinden gelindi. Bugün tam demokratik sistemin lezzetini yaşayacağız hayalleri kurarken hiç tahmin edilemeyen bir yapı çıkıyor, o da milli iradeye kast ediyor. Sistem işleyişini kurmuş. Kişiler değişiyor, örneğin Kemal Gürüz emekliye ayrılıyor, yerine Erdoğan Teziç geliyor, değişen hiçbir şey olmuyor, çünkü zihniyet aynı. Askeri cuntanın planları, rektörlerin isyankar yürüyüşleri, Sezer'in sonu gelmeyen vetoları, CHP'nin kısa sürede 50'yi geçen Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı yasa iptali başvuruları… Eseri yazarken ben bitap düştüm. Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın bu mücadeleyi devletinin bekası için bizzat sürdürdüğünü ve galibiyetin baş mimarı olduğunu düşündüğümüzde ister istemez dayanma gücüne hayran oluyorsunuz" dedi.

Kitabını imzalayarak Vali Coş'a takdim eden yazar Kurtulan başarı ve sağlıklı bir ömür dileklerinde bulundu. Vali Hüseyin Avni Coş, yazar Ali Emrah Kurtulan'a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Kurtulan'dan Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement