Yedirenk Gönüllüleri Kampa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Yedirenk Gönüllüleri Kampa Katıldı

Yedirenk Gönüllüleri Kampa Katıldı

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu'nun (UDEF) tertip ettiği 32 ilden ve Kıbrıs'tan Uluslararası Öğrenci Derneklerinin Yönetim ve Birimlerinin Katıldığı 8’inci İstişare ve Eğitim Kampı 1-2 Şubat tarihinde İstanbul'da yapıldı.

03.02.2014 17:25

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu'nun (UDEF) tertip ettiği 32 ilden ve Kıbrıs'tan Uluslararası Öğrenci Derneklerinin Yönetim ve Birimlerinin Katıldığı 8'inci İstişare ve Eğitim Kampı 1-2 Şubat tarihinde İstanbul'da yapıldı. Düzenlenen kampa Sakarya'dan da Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği gönüllülerinden oluşan 11 kişilik bir ekip katıldı.

İstişare ve Eğitim Kampının ilk gününde, Eğitimci Ali Yelgün'ün sunumu ile "Ensar-Muhacir ilişkisi Bakımından Misafir Öğrenci Çalışması" UDEF Başkanı Mehmet Ali Bolat'ın Sunumu ile "Dünya'da ve Türkiye'de Uluslararası Öğrenci Algısı-Sorunlar, Çözümler", UDEF Genel Sekreteri Fatih Yazıcı'nın sunumu ile "Uluslararası Öğrenci Derneği Çalışma Modeli" adlı üç ayrı seminer gerçekleştirildi. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın da kısa bir konuşma yaptığı programda Sakarya'da faaliyet gösteren Yediren Uluslararası Öğrenci Derneği adına da Mehmet Ali Akpınar dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleşti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yedirenk Gönüllüleri Kampa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement