Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, partisinin Soma Belediye Başkan adayı ile ilçe esnafını ziyaret ederek destek istedi.

22.02.2014 17:04

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, partisinin Soma Belediye Başkan adayı ile ilçe esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Özel'e, Soma gezisinde CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz ile CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan eşlik etti.

İlçe esnafını ziyaret edip, destek isteyen Özel, Soma'nın Manisa'nın en çok taşeron işçilerinin olduğu ilçe olduğunu belirterek "Emeğin en çok sömürüldüğü, yerin zenginliklerine yeryüzü sıcak olsun diye maden işçilerinin indiği ama kendi evlerini dahi ısıtamadığı, bin bir sıkıntı çektikleri oldukça sıkıntı çeken bir yer oldu. Sosyal demokratlar ne zaman iktidar olsalar, önce Soma'nın, Soma'da yaşayan maden işçisinin, Soma'daki emekçinin, Soma'daki çiftçinin ve Soma'daki esnafın yüzü güldü. 10 yılda Soma'da taş üstüne taş koymadılar. Soma'yı emeğin değerinin daha çok bilineceği bir yer yapacağız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement