Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aslan, seçim çalışmaları kapsamında, Kırıkhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

23.01.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA)- MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan,seçim çalışmaları kapsamında, Kırıkhan ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Kırıkhan MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aslan, burada MHP İlçe Başkanı Ali Sinan Bozkurt, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Mehmet Ahrazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Daha sonra çarşıyı gezerek esnafla bir araya gelen Aslan, ardından  Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

İskenderun'da yaptığı hizmetlerin daha fazlasını büyükşehir belediye başkanı olarak Hatay'ın en ücra köşesine kadar yapmak istediğini belirten Aslan, bunun için iktidar partisi olmaya gerek olmadığını kaydetti.

İskenderun'da iktidar partisi olmadan hizmet yaptıklarını hatırlatan Aslan, "Hiç kimse Hatay'ın istihkakı olan parayı engelleyemez. Göreve gelecek başkanın içerisinde hizmet aşkı, o tecrübe, yetenek varsa, ufku genişse, en önemlisi de hizmeti yapacak projeleri varsa; hangi partiden olursa olsun hizmet yapar. Bizde çıktığımız bu hizmet yarışında sizlerden destek istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret eden Mete Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Marangozlar  sitesi ile Madeni Sanatkarlar Oda Başkanı Ali Kılıçoğlu'nu da ziyaret eden Aslan, büyükşehirle birlikte sanayi alanındaki sıkıntıların sona ereceğini kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement