Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Yayman: "Sizlere hizmet etmek boynumun borcu. Köyler için en önemli projem hasta nakil araçları almak olacak"

22.02.2014 17:44

Muğla'nın Menteşe ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, "Sizlere hizmet etmek boynumun borcu. Köyler için en önemli projem hasta nakil araçları almak olacak" dedi.

Yayman, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve belediye meclis üyesi adayları ile Salihpaşalar köyünde vatandaşlar ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

30 Mart'ta yapılacak seçimlerin Muğla için önemli olduğunu belirten Yayman, projelerini anlattı.

Konuşmasında Muğla ve Aydın'ın 1923 yılına kadar tek bir il olduğunu hatırlatan Yayman, "1923 yılından sonra Muğla ve Aydın ayrılmış. Bizim evde Aydın sınırları içinde kalmış iyi ki de kalmış. Yoksa Muğla'ya atanamaz hayallerimi gerçekleştiremezdim" dedi.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için projeler ürettiklerini ifade eden Yayman, şunları kaydetti:

"Sizlere hizmet etmek benim boynumun borcu. Köyler için en önemli projem hasta nakil araçları almak olacak. Eğer bir köyde arabasıyla hastaneye gelemeyen bir vatandaşımız var ise nakil araçlarımız gelecek hastalarımızı alacak, tedavilerini yaptıracak sonra da evine geri bırakacak. Aynı şekilde hastanede tedavi gören ve taburcu olan hastalarımız içinde geçerli olacak."

Yayman, cenaze aracılarının da  köylere ücretsiz hizmet vereceğini dile getirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement