Yozgat Pmyo Öğrencilerinden Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Pmyo Öğrencilerinden Kızılay'a Kan Bağışı

Yozgat Pmyo Öğrencilerinden Kızılay\'a Kan Bağışı

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) yönetimi ve öğrencileri ile emniyet personeli, Türk Polis teşkilatının 169 yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulundu.

08.04.2014 18:20

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) yönetimi ve öğrencileri ile emniyet personeli, Türk Polis teşkilatının 169 yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Yozgat PMYO Salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasında 270 öğrenci ve emniyet personeli kan bağışında bulundu. PMYO Müdürü Osman Olgun, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, " 270 öğrencimiz ve il emniyet müdürlüğü ile okul personelimiz kan bağışında bulunuyor. Kan bağışı ve organ bağışının önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Can kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibi sevap olan bir konu. İnşallah bağışlanan kanların şifalara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar'da, insanın kana ihtiyaç olduğunda kan bağışının önemini daha iyi anladığını belirterek, "Bu konuda askerlerin ve polislerin birlikte bulunduğu yerlerde kan bağışlarının daha çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bütün halkımızı da kan bağışı yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, başlattıkları kan bağışı kampanyasından dolayı PMYO Müdürü Olgun ve İl Emniyet Müdürü Akpınar ile kan bağışında bulunan öğrenci ve personele teşekkür etti. Dumlupınar, "Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Bu bakımdan her yıl polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde kan bağışında bulunuyorlar. İnşallah bundan sonraki yıllarda yılda iki kez kan bağışında bulunacaklar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Pmyo Öğrencilerinden Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement