Yozgat'ta 2 Kişiyi Öldürdüğü Şüphesiyle Yakalanan Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta 2 Kişiyi Öldürdüğü Şüphesiyle Yakalanan Katil Zanlısı Tutuklandı

Yozgat’ta ölü olarak bulunan 2 kişiyi silahla vurduğu ileri sürülen katil zanlısı N.A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30.12.2022 12:59  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta ölü olarak bulunan 2 kişiyi silahla vurduğu ileri sürülen katil zanlısı N.A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat'ta önceki gün tali yol kenarına terkedilen kamyonet içeresinde ölü olarak bulunan iki kişinin katil zanlısı yakalandı. Tabanca ile ateş edilerek öldürülen iki kişinin katil zanlısı sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde ikamet eden ve hayvan alım satımı yapan Hayrullah Çetin ve Ömer Yüksel isimli şahıslar Lök köyü yakınlarında terk edilmiş kamyonet içerisinde ölü olarak bulunmuştu. Jandarma yaptığı takip ve incelemenin sonucunda katil zanlısına ulaştı. Yapılan açıklamada, "Sorgun İlçe Merkezinde ikamet eden ve 26 Aralık 2022 günü hayvan satın almak için evden ayrılan ve  kendilerinden bir daha haber alınamayıp kayıp şahıs olarak aranan 49 yaşındaki (H.Ç.) ile 43 yaşındaki (Ö.Y.) nin bulunması için Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaybolan şahısların telefon sinyallerinin teknik takibi yapılarak son sinyal verdiği alan tespit edilerek Yozgat Lök köyü kırsalında 28 Aralık 2022 günü saat 03.50 sıralarında 66 XXX plakalı araç içerisinde tabanca ile vurularak öldürüldükleri tespit edilmiştir" denildi.

ZANLI YAKALANDI

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgisi olduğu değerlendirilen (N.A.) isimli şüpheli yakalandı. Emniyete götürülen şahıs, hakkında elde edilen deliller ve çelişkili beyanları doğrultusunda gözaltına alınıp sorgulandı.

"EŞİME KÜFÜR ETTİ"

Gözaltına alınan şüpheli şahsın, "Eşime küfretti, tartıştık üzerimdeki tabanca ile ateş edip öldürdüm" diyerek suçunu itiraf ettiği kaydedildi. Şüpheli şahıs sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat\'ta 2 Kişiyi Öldürdüğü Şüphesiyle Yakalanan Katil Zanlısı Tutuklandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta 2 Kişiyi Öldürdüğü Şüphesiyle Yakalanan Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement