YTB Temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

YTB Temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesini Ziyaret Etti

YTB Temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesini Ziyaret Etti

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB) 'Türkiye Bursları Öğrenci Buluşmaları' programı kapsamında 4 YTB temsilcisi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesini ziyaret etti. ESOGÜ TÖMER'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, burslu öğrencilerle bir araya gelen heyet, öğrencilerin talepleri ve yaşadıkları problemler hakkında bilgi aldı. Toplantı sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

27.03.2024 13:02  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB) 'Türkiye Bursları Öğrenci Buluşmaları' programı çerçevesinde 4 YTB temsilcisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesini ziyaret etti.

ESOGÜ TÖMER'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, merkezde Türkçe hazırlık eğitimi alan burslu ögrencilerle bir araya gelen heyet, öğrencilerin talepleri ve yaşadıkları problemler hakkında bilgi aldı. ESOGÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber, müdür yardımcıları Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven ile öğretim görevlileri Dr. Selin Bayrak, Dr. Alperen Biçer'in de katıldığı ve oldukça verimli geçen toplantı sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YTB Temsilcileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement