Yüceer; " Refiye Yılmaz 23 Yaşında 6 Ay İçinde Ameliyat Olmazsa Göz Göre Göre Ölecek" - Son Dakika
Yerel

Yüceer; " Refiye Yılmaz 23 Yaşında 6 Ay İçinde Ameliyat Olmazsa Göz Göre Göre Ölecek"

Yüceer; " Refiye Yılmaz 23 Yaşında 6 Ay İçinde Ameliyat Olmazsa Göz Göre Göre Ölecek"

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, milyonda bir görülen Gardner Sendromu hastalığına yakalanan 23 yaşındaki Refiye Yılmaz'ın hemen ameliyat olması gerektiğini, bunun içinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi."Refiye'ninYaşaması için"...

14.01.2013 19:59

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, milyonda bir görülen Gardner Sendromu hastalığına yakalanan 23 yaşındaki Refiye Yılmaz'ın hemen ameliyat olması gerektiğini, bunun içinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Refiye Yılmaz, daha hayatın baharında olduğunu belirten Yüceer;

"Refiye'ninYaşaması için ince bağırsak nakli olması gerekiyor. 7 yıl önce yakalandığı, milyonda bir görülen "Gardner Sendromu" hastalığının pençesinde, yaşam savaşı veriyor. Refiye'nin 16 yaşında kalın bağırsağı alındı. 6 ay içinde ameliyat olmazsa göz göre göre ölecek. Gencecik kızımızın sağlığı hepimizi endişelendirdi. Yaptığımız çalışmalar sonucunda bu ameliyatın İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirebileceğini öğrendik. Refiye için gerek, Sağlık Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı gerekse meslek odaları ile iletişime geçtim. En çabuk en sağlık bir şekilde hastalığını iyileştirmek adına birçok yerle görüştük. Biz Refiye ile ilgili verilen sözlerin takipçisiyiz. Biz vatandaşlarımızın her türlü sağlık hizmetinden bedeli ne olursa olsun, kimin çocuğu kimin eşi olduğuna bakılmadan eşit bir şekilde ister yurt içinde ister yurt dışında nerede olursa yararlanmasını istiyoruz dedi.

(ŞG)

14.01.2013 19: 37: 37

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüceer; ' Refiye Yılmaz 23 Yaşında 6 Ay İçinde Ameliyat Olmazsa Göz Göre Göre Ölecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement