Yüksekova'da elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri ayıyı görüntüledi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri ayıyı görüntüledi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri, karda ilerleyen bir ayıyı görüntüledi. Yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği bölgede, aç kalan hayvanlar da zor durumda kaldı.

18.01.2024 15:57  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova'da ayı karda yürürken böyle görüntülendi

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyünde elektrik arızasına giden ve kara bata çıka ilerleyen ayıyı gören VEDAŞ ekipleri, o anları saniye saniye görüntüledi.

Geçen hafta bölgede 4 gün boyunca yoğun bir şekilde bastıran yoğun kar yağışı hayatımı olumsuz yönde etkilerken, ilçe merkezinde kar kalınlığı yarım metre, üs bölgelerde ise 1 metreyi buldu. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı adeta hayatı durma noktasına getirirken, aç kalan hayvanları ise bir hayli zorladı.

Yüksekova Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ'ye bağlı arıza ekipleri Dağlıca köyüne gittikleri sırada bir ayının kar içinde ilerlediği sırada kayıt altına aldılar.

Kocaman aynın kış uykusundan uyandığını belirten ekipler, "kesinlikle böyle bişi yok. Bizde arızaya gidiyorduk. O sırada dev ayının kardan yürüdüğünü gördük hemen kayıt altına aldık.İnan ayının o haline baya şaşırdık" İfadelerini kullandılar.

Yüksekova\'da elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri ayıyı görüntüledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da elektrik arızasına giden VEDAŞ ekipleri ayıyı görüntüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement