Yumurtalık Haber Postası 3. Yaşını Utladı - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık Haber Postası 3. Yaşını Utladı

Yumurtalık Haber Postası 3. Yaşını Utladı

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde yayınlan Yumurtalık Haber Postası gazetesi kuruluşunun 3.yılını kutladı.

23.09.2013 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde yayınlan Yumurtalık Haber Postası gazetesi kuruluşunun 3. yılını kutladı.

Ayas Otel'de düzenlenen gecede konuşan gazetinin Yazı İşleri Müdürü Halim Öztoprak, " Dürüst ve şeffaf haberciliğimiz halk tarafından kabul ve takdir gördü. Bugün bizlerin bir marka olmamız yolunda hızla ilerlediğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Gazetemize Amerika dan, Çin'den, Avrupa'dan teşekkür telefonları geliyor. Yumurtalık kültürünün ve tarihinin tanıtımı konusunda "Yumurtalık'ın Kültür Elçisi" olduğumuz söyleniyor. Bizler sizlere layık olmaya çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yumurtalık Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ise özellikle ilçelerde yayın yapan yerel gazetelerin tanıtım ve habercilik konusunda büyük işler yaptığının altını çizdi.

Belediye Başkanı Turgut Erişmen de "Yaptığımız hizmetlerin ilçe dışında da takdir ediliyor olması bizleri mutlu ediyo" dedi.

Gecede, Yumurtalık'a yaptığı hizmetlerden dolayı ve tanıtımı konusunda Yumurtalık'ın turizm potansiyelinin artmasına emek veren, çaba gösteren Belediye Başkanı Turgut Erişmen'e ödülünü Yumurtalık Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş takdim etti.

İşçi sağlığı, iş güvenliği ve işçilerin tazminat ve soysal hakları konusunda eğitici bilgiler veren Av. Nihan Şola'ın ödülünü Yumurtalık Haber Gazetesi adına Halim Öztoprak takdim etti.

Ayrıca İnşaat Mühendisi İlkay Öztoprak'a da ödülünü Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık Haber Postası 3. Yaşını Utladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement