Yumurtalık'ta Organ Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık'ta Organ Bağışı Kampanyası

Yumurtalık\'ta Organ Bağışı Kampanyası

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, meclis üyeleri ve memurlar, 'Organ Bağışı Kampanyası'na destek verdiklerini açıkladı.

10.01.2013 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, meclis üyeleri ve memurlar, 'Organ Bağışı Kampanyası'na destek verdiklerini açıkladı.

Organ Bağışı Kampanyası'nın Adana ayağı, ilk olarak Yumurtalık ilçesinde başladı. İlçedeki kampanyayı yürüten Ceyhan Devlet Hastanesi, Yumurtalık Belediye Meclisi'nde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Başhekim Op. Dr. Musa İnal ve sağlık çalışanları, organ bağışının hangi kriterler doğrultusunda yapıldığına yönelik, meclis üyelerine bilgiler verdi.

Burada konuşan Başhekim İnal, Kuran'ı Kerim'de de organ bağışı hakkında bir ayet olduğuna vurgu yaparak, "Bir insanın uzvu diğer bir insanın sağlığına yardımcı oluyorsa hayır ve sevabı vardır" dedi.

Belediye Başkanı Turgut Erişmen, meclis üyeleri ve belediyede çalışan memurlar, düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından, Organ Bağışı Kampanyası'na destek vereceklerini ifade ettiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık'ta Organ Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement