Zimder'den, Kilimli Belediyespor Oyuncularına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zimder'den, Kilimli Belediyespor Oyuncularına Ziyaret

Zimder\'den, Kilimli Belediyespor Oyuncularına Ziyaret

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi, Kilimli Belediyespor'u ziyaret etti.

13.03.2013 18:20

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi, Kilimli Belediye spor'u ziyaret etti.

Hafta sonu Erzincan Refahiyespor'la önemli bir maça çıkacak olan Kilimli Belediyespor'un antrenmanını ziyaret eden ZİMDER Derneği Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Ziyarette konuşma yapan ZİMDER Derneği Başkanı Hüdaverdi Şen, "İnşallah bu zor dar boğazda zor dönemi hayırlısıyla başarıyla geçersiniz. Bir taraftan Zonguldak, bir taraftan siz. Zaten bu şehrin çok fazla morale ihtiyacı var. Her geçen gün maden kazaları ve canımızı sıkan bir sürü olay var. Moral değeri açısından ne var elimizde bir Zonguldak var, birde Kilimli var. İnşallah biz sizlerin başarısıyla bu şehrin üzerindeki o karabulutların da dağılacağına inanıyoruz. Böyle bir misyonunuz olduğunu da bilin. Yar yardımcınız olsun. Burada en son ki maçtan sonra burada bayram yapalım. Zonguldak İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği olarak, Zonguldak'ımızın her alan da başarılı olmasını istiyoruz. Zonguldak'ımızın ve Zonguldak'ımız da yaşayan insanların her alan da morallerinin yüksek olmasını istiyoruz. Sportif alanda da Zonguldak'ımızın tek profesyonel temsilcisi olan Kilimlispor'umuzun son 8 maça girerken biraz dar bir viraja girdiğini düşünüyoruz, gördük bunu. Ama bu virajı aşabilecek tarihi güce, birikime sahip olduğunu düşünüyoruz. Bugün geldik idmanlarını seyrettik. Çocukların moral motivasyonlarını gördük, çalışma azimlerini gördük. Yönetimin bir arada olduğunu gördük. Biz bu dar boğazın kolay atlatılacağını umut ediyoruz, inanıyoruz. Sadece bu dar boğazı atlatmaya çorbada tuz misali katkı vermek adına hem sporcularımızı hem de yönetimimizi ziyaret etmiş olduk. İnşallah hayırlara vesile olur diyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Akgün ise "Bugünkü ziyaret çok önemli bir ziyaret bizim açımızdan. Aynı hassasiyeti başka derneklerden, başka kuruluşlardan görebilseydik. Bu manevi olarak bizim için çok önemli böyle zor günlerimiz de. Şöyle söyleyebilirim sezon bitiyor bu senenin ilk tatlısı futbolcularımıza geldi. Bizde bunu hatırladık bu ziyaretle birlikte. Biraz fazla köşeye itildik herhalde. Ama önemli değil, hocalarımız bizlerden dualarını eskit etmiyorlar gönüllerimiz bir. Duygulandık, teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda da bu ziyaretin iadeyi ziyaretini biz yapacağız. Bizim yaptığımız işi spor olarak siyaseti ya da herhangi bir şeyi bu zamana kadar birbirine karıştırmadık, karıştırmayacağız. Biz olduğumuz sürece de karışmayacak, biz çünkü sporuz. Spor ayrı bir şeydir. Zor günler geçiriyoruz. Allah'ın izniyle hep beraber bugünleri de aşacağız. Önümüzdeki senede bu profesyonel ligde devam edeceğiz. Güzel günler bizleri bekliyor inşallah. Biz doğru şeyler yapıyoruz. Doğru şeyler yaptığımızı en azından böyle bir derneğimizin görüp de bize manevi destek vermesi bizi gerçekten duygulandırdı" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Akgün, ZİMDER Derneği Başkanı Hüdaverdi Şen'e Kilimli Belediyespor'un formasını hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zimder'den, Kilimli Belediyespor Oyuncularına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement