Zonguldak Barosun'dan, Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Barosun'dan, Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret

Zonguldak Barosun\'dan, Şehit Aileleri Derneği\'ne Ziyaret

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem ve yönetimi, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret etti.

02.10.2013 15:39

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem ve yönetimi, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, "Milli birlik ve bütünlük diyorsak,bütünlük iradesinden bahsediyorsak ve bu topraklarda bağımsız yaşamak istiyorsak, birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve birlikte yürümemiz lazım. Bundan sonra daha sık bir arada olacağız. Şehitlerimiz sayesinde biz burada gönül rahatlığıyla dolaşabiliyoruz, bu çok önemli. Hep beraber daha iyi bir Türkiye istiyoruz. Birçok paket, kanun çıkıyor, yönetmelik çıkıyor bunu sizde biliyorsunuz. Bunların hepsi demokrasiye yönelmiş ve o amaçla çıkıyor. Milli birlik ve bütünlüğü zedeleyecek bir çabanın içinde olunmaması gerekiyor. Bu topraklarda barış içerisinde yaşamak için bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, "Zonguldak'ta 108 tane şehit ailesi var 56 tane terörle mücadele gazimiz var bize bağlı. Bizimde en çok istediğimiz hukukçularımızdan, devleti yönetenlerimizden en azından bizim çocuklarımıza kurşun atanların bir an önce cezalandırılmasını istiyoruz. Son zamanlarda kanunlar çıkıyor. 33 askerin ölümünden sorumlu Sırrı Sakık gizli sanığa geçiyor. Hukukun neresinde varsa bu. Bizim çocukları öldürenlerin gizli sanıkları nerede onları sormak lazım. Daha ağır şiddetli kanunların olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz şehit ailelerini simgeleyen saati Zonguldak Baro Başkanı Kerem Erteme hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Barosun'dan, Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement