Belediye Başkanı ile Rektör Masa Tenisinde Kapıştı
Kayseri'de, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜN) Rektörü Prof.Dr.Musa Hakan Asyalı arasındaki masa tenisi maçını, başkan Yıldız kazandı.
Kayseri'de, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜN) Rektörü Prof.Dr. Musa Hakan Asyalı arasındaki masa tenisi maçını, başkan Yıldız kazandı.
Kocasinan İlçesi Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile AGÜN Rektörü Prof.Dr. Musa Hakan Asyalı, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Spor Salonu'nda masa tenisi oynadı. Tek set üzerinden oynanan maçı, masa tenisi konusunda iddialı olduğunu belirten Başkan Yıldız, 21-10 kazandı. Gençlik yıllarından beri masa tenisi oynadığını belirten Başkan Yıldız, şu an Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan'ı olan Taner Yıldız ile de genel müdürlüğünü yaptığı dönemde sık sık masa tenisi oynadıklarını söyledi.
Yıldız, "Taner Bey de benim için ciddi bir rakip değildi, ama haftada iki gün kendisiyle masa tenisi oynuyorduk. Rektörümüz işleri ve yoğun koşturma nedeniyle uzun süredir antrenmansız kalmış. Sanıyorum, kurucusu olduğu üniversitede işler rayına girince başa baş oynayacak hale getiliriz" dedi
Rektör Musa Hakan Asyalı ise, "Mazeret değil ama uzun süredir masa tenisi oynamadım. Başkanım bu konuda çok yeteekli ve antrenmanlı. Kendisinden 10 sayı almak bile başarı" diye konuştu. - Kayseri