Boru Hattından Akaryakıt Çalınan Kamyonette Yangın Çıktı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir atölyenin altından açılan tünelle NATO boru hattından çalınan akaryakıtın alev alması sonucu yangın çıktı.
Körfez ilçesinde NATO boru hattından çalınan akaryakıtın bulunduğu kamyonet, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İçerisinde boru hattından çalınan akaryakıtın depolandığı iddia edilen barakaya da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor.
Körfez Esentepe Mahallesi Bora Sokak'taki bir barakanın önünde bulunan kamyonette henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen yangın, yakınındaki barakaya da sıçradı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kamyonetteki yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.
Barakadaki yangının söndürülmesi için itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor.
İtfaiye yetkilileri, yangının kamyonetteki NATO boru hattından çalınan akaryakıttan kaynaklandığını, söz konusu hattan çekilen akaryakıtın da yanan barakada depolandığını bildirdi.
Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. - Kocaeli