104. Pavli Panayırı 12 Eylül'de Başlayacak
Son Güncelleme:
Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde bu yıl 104.sü düzenlenecek tarihi geleneksel Pavli Panayırı 12 Eylül'de başlayacak.
Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde bu yıl 104'üncüsü düzenlenecek tarihi geleneksel Pavli Panayırı 12 Eylül'de başlayacak.
Trakya'nın en büyük panayırlarından biri olma özelliğine sahip '104. Pehlivanköy Sonbakar Panayırı ve Tarım Festivali' 15 Eylül'de sona erecek.
Panayır kapsamında, panayır alanına standlar kurulacak. İğneden ipliğe her şeyin satılacağı standların yanında Trakya'nın ünlü lezzetleri de bir arada olacak.
Pehlivanköy Belediye Başkanlığı'nın internet sitesinde yaptığı açıklamasında "12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 104. Pehlivanköy Sonbahar Panayırı ve Tarım Festivaline tüm halkımız davetlidir" denildi. - KIRKLARELİ
Kaynak: İHA