18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıl Dönümü

Son Güncelleme:

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97.yıl dönümü dolayısıyla Beypazarı'nda tören düzenlendi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. yıl dönümü dolayısıyla Beypazarı'nda tören düzenlendi.


Atatürk Parkında düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Karlı ve daire amirlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler katıldı.


Törende anıta çelenkler sunulması ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşma Öğretmen Osman Çiçek tarafından yapıldı.


Çiçek, "Bizler için bu vatanı, bayrağı, ezanı ile namusuyla korumak her şeyin üstündeki bir görevdir. Toprağın altındakileri rahatsız etmemek, üstündekileri esarete düşürmemek, her vatan evladının birinci görevidir. İşte bu görevi yaparken şehit olmak hem de gözünü kırpmadan. Bunun en güzel örneği Çanakkale'de yaşanmıştır. Bu vesile ile şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.


Bu arada 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. yıl dönümü dolayısıyla yarın Ticaret Meslek lisesi salonunda kutlama töreni yapılacak.


- ANKARA

Kaynak: AA