20 Bin Liralık Mal Çalıp 2 Bin Liraya Satan Hırsız Yakalandı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Adana'da bir iş yerine kepengini kesip giren 2 hırsız, marketten 20 bin TL'lik içki ve sigara çaldı. Yakalanan hırsızlardan biri malları 2 bin TL'ye sattıklarını itiraf etti.

Adana'da bir iş yerinden 20 bin TL değerinde sigara ve içki çalan 2 hırsızdan biri yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda zanlıların içki ve sigaraları 2 bin TL'ye sattıkları öğrenildi.

KEPENGİ KESİP 20 BİN TL'LİK SİGARA VE ALKOL ÇALDILAR

Olay 6 Nisan gecesi Toros Mahallesi 78004 Sokak'ta bulunan kuruyemişçide meydana geldi. Kuruyemişçi Özcan Aydın akşam saatlerinde dükkanını kilitleyip gitti.

Sabah saatlerinde ise iş yerine geldiğince Özcan, dükkanının kepenklerinin kesilip içeriden 10 bin TL değerinde sigara ve 10 bin TL değerinde içki çalındığını gördü. Bunun üzerine Özcan, güvenlik kamerası kayıtlarıyla polise başvurdu.

"GÖRSEM BİR DAHA TANIMAYACAĞIM BİRİNE 2 BİN TL'YE SATTIM"

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise kameradan hırsızlardan birinin Hasan K. (22) olduğunu tespit etti.

Evinde gözaltına alınan Hasan K. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, sorgusunda, "Çaldık evet ama görsem bir daha tanımayacağım birine gidip 2 bin TL karşılığında sattım" dediği öğrenildi.

DİĞER HIRSIZ İÇİN ARAMA BAŞLATILDI

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında 2 şahsın iş yerinin demir korkuluklarını açıp içeri girdiği ve çuvala içki ile sigaraları doldurup gittiği görülüyor. Diğer hırsızın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA