5 Katlı Mobilya Mağazasında Korkutan Yangın

Son Güncelleme:

Maltepe'de 5 katlı bir mobilya mağazasının bodrum katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Maltepe'de 5 katlı bir mobilya mağazasının bodrum katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Büyük maddi hasara neden olan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin bir saat süren çalışmasıyla söndürüldü.


Mağaza çalışanları yangını gözyaşları içinde seyretti


Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İstanbul-DHA


Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Ergenekon sokak E-5 Karayolunun kenarında bulunan 5 katlı bir mobilya mağazasının bodrum katında saat 10.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yatakların ve mobilyaların tutuşması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü ve bütün katlar duman altında kaldı. Mağaza personeli kısa sürede binayı terkederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Binadan çıkan dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü. Yangın Maltepe, Kartal ve Kayışdağı itfaiye ekiplerinin bir saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.


YANGINI AĞLAYARAK İZLEDİLER


Mağaza personeli de itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını birbirlerine sarılıp ağlayarak izlediler. Depo bölümünde meydana gelen yangının çıkış nedeninin, söndürme çalışmalarının ardından yapılaca incelemeden sonra belirleneceği öğrenildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: DHA