68 Aksaray Belediyespor, 'çalıntı kupa' paylaşımı için açıklama yaptı
Son Güncelleme:
TFF 3. Lig 3. Grubu şampiyonu olan 68 Aksaray Belediyespor, şampiyonluk kupasının çalındığı yönündeki paylaşımın, vefat eden taraftar anısına Galatasaray ile özel maç istedikleri için yapıldığını açıkladı. Kulüp, taraftarlarından birinin anısını yaşatmak ve hatırlatmak için Galatasaray'a bir dostluk maçı teklifinde bulundu.
TFF 3. Lig 3. Grubu zirvede tamamlayarak TFF 2. Lig'e yükselen 68 Aksaray Belediyespor, şampiyonluk kupasının çalındığı yönündeki paylaşımın, vefat eden taraftar anısına Galatasaray ile özel maç istedikleri için yapıldığını duyurdu.
Kulübün açıklamasında, şampiyonluk kupasına gözleri gibi baktıkları dile getirilirken, "Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki taraftarımız Muhammed Eren Yılmaz'ın ismini tüm Türkiye'ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz. Şimdi gözler Galatasaray'da." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: AA