ABD-İsrail'in İran'a Saldırısında 4 Ölü

Son Güncelleme:

Laristan'da düzenlenen saldırıda 4 sivil hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarında Fars eyaletine bağlı Laristan ilçesinde 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Fars Vali Vekili Celil Hasani konuya ilişkin bilgi verdi.

Hasani, "ABD-İsrail savaş uçaklarının Laristan'daki dağlık bir bölgeyi hedef alması sonucu 4 sivil hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı." dedi.

Huzistan eyaleti hedef alındı

Öte yandan, ülkenin güneybatısındaki Huzistan eyaletine bağlı Heftgil ilçesine düzenlenen saldırıda radyo-televizyon verici kulesi hedef alındı.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansına (ISNA) göre, Huzistan Vali Yardımcısı Veliyullah Hayati konuya ilişkin açıklama yaptı.

Hayati, "Yerel saatle 01.00 sularında Heftgil'de radyo-televizyon verici kulesinin bulunduğu nokta yeniden bombalandı. 1 vatandaş hafif şekilde yaralandı." dedi.

İranlı yetkili, yine aynı eyalete bağlı Hamidiye ilçesinin doğusunda iki patlamanın meydana geldiğini, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığını kaydetti.

Kaynak: AA