Acıpayam Devlet Hastanesine İki Uzman Doktor Atandı
Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi İlhami Beyaztaş, hastaneye iki uzman doktor atandığını söyledi.
Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi İlhami Beyaztaş, hastaneye iki uzman doktor atandığını söyledi.
Beyaztaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Acıpayam ve çevresinin yanı sıra komşu ilçelerden de hastaların Acıpayam Devlet Hastanesi'ne geldiğini ifade etti.
Beyaztaş, hastane bünyesindeki poliklinik ve hekim sayısının genişlediğini, yeni atanan dermatoloji ve psikiyatri uzmanının göreve başlamasıyla sağlık alanındaki hizmet ağının güçlendiğini belirtti.
Dermatoloji uzmanı Mustafa Topsakal, 17 yıllık hekim olduğunu kaydederek,
"Acıpayam'da göreve başlamaktan mutluluk duyuyorum. Acıpayam Devlet Hastanesinde ilk dermatoloji uzmanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Hastalarımızın artık başka yerlere gitmesine gerek kalmadı. Burada dermatoloji uzmanı bulunması vatandaşlarımız için bir kolaylık olacak" dedi.
Psikiyatri uzmanı Alptekin Çetin de, 5 yıldır mesleğini sürdürdüğünü ifade ederek, "Acıpayam Devlet Hastanesinde görev yapmak, memleketime hizmet vermek benim için büyük onurdur. Halkımıza ruh sağlığı konusunda bilgi vermek ve yardımcı olmak için çalışacağım" diye konuştu.
Acıpayam Devlet Hastanesinde Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Genel Cerrahi, KBB, Ortopedi, Göz, Üroloji, Kadın-Doğum, İntaniye ve Diyaliz polikliniklerinin yanı sıra Dermatoloji ve Psikiyatri polikliniği de hizmet vermeye başladı.
- DENİZLİ