Adıyaman'da Deprem Konutları İçin Alt ve Üst Yapı Çalışmaları Değerlendirildi

Son Güncelleme:

Adıyaman merkez ve ilçelerinde yapımı devam eden deprem konutlarının geldiği nokta, alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Adıyaman merkez ve ilçelerinde yapımı devam eden deprem konutlarının geldiği nokta, alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı.


Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurumu ve kuruluş müdürleri katıldı.


Adıyaman merkez ve ilçeleri ile köylerde süren kalıcı afet konutlarının geldiği aşama ile alt ve üst yapı çalışmalarının ele alındığı değerlendirme toplantısında, yaşanan sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerileri ele alındı.


Vali Osman Varol, "Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak, vatandaşlarımızı sağlam, güvenli ve sıcak yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretli çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA