Ağrı'da Baraj Gölünde Kaybolan Kardeşler İçin Arama Çalışması

Son Güncelleme:

Ağrı'da serinlemek için Yazıcı Baraj Gölü'ne giren ancak daha sonra haber alınamayan kardeşlerin bulunması için çalışma başlatıldı.

Ağrı'da serinlemek için Yazıcı Baraj Gölü'ne giren ancak daha sonra haber alınamayan kardeşlerin bulunması için çalışma başlatıldı.


Alınan bilgiye göre kent merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Yazıcı Baraj Gölü'ne giren Mevlüt Batıbey (22) ile Metin Batıbey (25) bir süre sonra gözden kayboldu.


İki kardeşin arkadaşlarının durumu jandarmaya haber vermesi üzerine İl Afet Acil Arama ve Kurtarma Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı arama çalışması başlatıldı.


Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sualtı Arama ve Kurtarma ekibinden de kayıp kardeşlerin bulunması için destek istendiği bildirildi.

Kaynak: AA