Ağrı Emniyet Müdürü Coşkun, Atso'yu Ziyaret Etti

Son Güncelleme:

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'ı makamında ziyaret etti.

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat'ı makamında ziyaret etti.


Coşkun, burada yaptığı açıklamada, Ağrı'nın asayiş olaylarında Türkiye'de 6. sırada olduğunu belirterek, bir şehrin her bakımdan gelişmesi için öncelikle güvenliğin sağlanması gerektiğini söyledi.


Güvenliğin bir il için son derece önemli olduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:


"Güvenlik olmazsa o şehirde o bölgede ne huzur olur, ne yatırım ne de ticaret. Bizim işimiz güvenliği ve asayişi sağlamak ve vatandaşların güven içinde yaşamalarını sağlamaktır. Ticaret ve sanayi Odaları da bir ilin kalkınması için çok önemlidir. Milli gelirden alınan payın vatandaşa ulaşması için de en önemli rol Sanayi ve Ticaret Odalarına düşüyor."


Erat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ağrı'nın gelişmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti.


Muhabir: Fatma Güven/ Selami Küçükoğlu


Yayıncı: Hasan Özkal - AĞRI

Kaynak: AA