Ahas, Denizli'de Türkiye Birincisi Oldu

Son Güncelleme:

(AHAS) Denizli'de yapılan Uzun Mesafe Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu.

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü


(AHAS) Denizli'de yapılan Uzun Mesafe Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu.


AHAS Başkanı Güner Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yurt içi ve yurt dışındaki yarışmalara katılan ve başarılı sonuçlar elde eden AHAS, Adana'nın tanıtımına katkı sağladığını belirtti.


Kendilerine maddi manevi büyük destek verdiği için Zihni Aldırmaz'a teşekkür eden Akkaya, sporcularının önce Haziran ayında Kayseri'de Türkiye Yamaç Paraşütü yarışmasına katılara ikincilik elde ettikleri ifade etti.


Daha sonra 2-8 Temmuz tarihleri arasında Denizli'de gerçekleştirilen Uzun Mesafe Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda mücadele ettiklerini bildiren Güner Akkaya şunları kaydetti:


"Denizli'de sporcularımız büyük bir başarı elde ederek Türkiye şampiyonu oldular. Erkekler bireyselde ikincilik ve üçüncülük, bayanlarda birincilik elde ettik ve Adana'ya 8 kupa 10 madalya ile döndük. Sporcularımız kürsüye Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bayrağı ile çıktı. Geçen yıl sekizinci olduğumuz şampiyonada bu yıl şampiyon olduk bu çok önemli bir başarıdır."


Muhabir: Emrah Yorulmaz


Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA