AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, Kuveyt'te

Son Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye'nin Kuveyt ile ekonomik alanda işbirliğini geliştirmeye ve bu alanda tecrübelerini Kuveyt ile paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye'nin Kuveyt ile ekonomik alanda işbirliğini geliştirmeye ve bu alanda tecrübelerini Kuveyt ile paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.


Ekonomik alanda işbirliğini geliştirmek amacıyla Körfez ülkelerine ziyaretler gerçekleştiren Bülent Gedikli, bu çerçevede Kuveyt Sanayi ve Ticaret Bakanı Vekili Abdulaziz el- Halidi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halid el- Sagr ile görüştü.


Görüşmede, Türk kanunlarının yabancı yatırımcılara destek sağladığını ifade eden Gedikli, Türkiye'nin Kuveyt şirketleriyle işbirliği için yeni kapılar açmaya hazır olduğunu söyledi.


Kuveyt Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halid el-Sagr da Türkiye ile ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini önemsediklerini, ülkesinin yabancı ülkelerde yatırım yapmak için gerekli olanaklara sahip olduğunu, Türkiye'nin de Kuveytli girişimcilere yatırım fırsatı sunduğunu anlattı.


Halid El Sagr, Kuveyt Sanayi ve Ticaret Odası'nın yapılabilecek girişimlerle ilgili her türlü soruyu cevaplamaya ve Kuveytli yatırımcıların da tecrübelerini Türk yatırımcılarla paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.


Muhabir: Muhammed Hayek


Yayıncı: Hüseyin Altınalan - Fazilet Özer - KUVEYT

Kaynak: AA