AK Parti Milletvekili Özdemir: Paralel Yapı Bizi Pasifize Etti

Son Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, paralel yapının kendilerini pasifize ettiğini belirtti.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, paralel yapının kendileri için en büyük handikap olduğunu belirtti.

Milletvekili Ziver Özdemir, son günlerde yaşanan gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

4 yıllık görevi boyunca yapılan hizmetlere bakıldığında Batman'a Sağlık, Eğitim, Ulaştırma ve Tarım alanlarında büyük hizmetler getirildiğini belirten Özdemir, hizmetlerini hiçbir zaman malzeme aracı olarak kullanmadığını belirterek Kürt meselesi konusunda da bölge milletvekilleri arasında önemli rol aldığını açıkladı.

TBMM.deki 2 komisyon üyeliği dışında çözüm komisyonunda da görev aldığını belirten milletvekili Ziver Özdemir "Kürt meselesiyle ilgili gerçekleri ve bölgede olanları en üst düzeydeki yöneticilerle görüştüm, bölge milletvekili olarak barış sürecine katkı sundum. 7 Haziranda aday gösterilip gösterilmeyeceğim Genel merkezin takdiridir. Aday gösterilmez ve de seçilmezsem, 4 yıl önceki görevime dönüp yine bir nefer olarak partime çalışırım" dedi.

PARALEL YAPI PAZİFİZE ETTİ

Milletvekili Ziver Özdemir, paralel yapının Batmandaki etkinliğinden ve kamu yöneticilerinin onlarla bağlantılı olmasından dolayı milletvekili olmasına rağmen pasifize edildiğini söyleyerek bir çok konuda engellendiğini, buna rağmen sorumluluğunu yerine getirdiğini belirtti. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci