AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun Açıklaması
AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, CHP'li vekillerin TBMM kürsüsünü işgal etmelerini eleştirerek, "CHP, çıkan olayların da tek sorumlusudur" dedi.
AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, CHP'li vekillerin TBMM kürsüsünü işgal etmelerini eleştirerek, "CHP, çıkan olayların da tek sorumlusudur" dedi.
Coşkun, yaptığı açıklamada, CHP'nin mecliste kürsüyü fiilen işgal etmesinin, son derece üzüntü verici bir durum olduğunu belirtti.
Bunun, cumhuriyet tarihinde belki de ilk kez yaşanan bir olay olduğunu dile getiren Coşkun, "Kürsüyü işgal edip ardından da kavgacı bir tavır sergileyen CHP'li vekiller, çıkan olayların da tek sorumlularıdır. Bunda CHP'nin her geçen gün halkın gözündeki kötüye gidişin verdiği sıkıntının yattığını düşünüyorum. CHP'ye bir an önce normale dönmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
İktidar olmanın her şey anlamına gelmediğini belirten Coşkun, şunları kaydetti:
"CHP'liler kürsüden bize 'İktidar olmak her şeyi yapmak mıdır-' diye sordu. Elbette ki her şeyi yapmak değil. Biz uzlaşma için önemli adımlar attık. Ancak CHP, bu uzlaşmaya yanaşmak yerine grup önerileri ile Meclis'i meşgul etme anlayışını benimsedi. Biz CHP'nin bir an önce tavrından sıyrılarak halkımızın beklediği hizmetlerin önünü açacak kararlar için TBMM'deki çalışmalara destek vermesini istiyoruz."
- YALOVA