Ak Partinin 3'üncü Mitingi Cuma Günü Kayseri'de
Son Güncelleme:
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ankara ve İstanbul'dan sonra 3'üncü büyük mitingin Kayseri'de 21 Haziran Cuma günü saat 14.30'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleneceğini söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ankara ve İstanbul'dan sonra 3'üncü büyük mitingin Kayseri'de 21 Haziran Cuma günü saat 14.30'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleneceğini söyledi. Dengiz, şöyle konuştu:
"Ankara ve İstanbul'da yapılan mitingler hem Türkiye'yi Taksim'den ibaretmiş gibi gösteren dış dünyaya, hem de kendilerini bu memleketin gerçek sahipleri sanan marjinal gruplara gereken cevabı vermiştir. Bununla beraber ülkemizin 4 yanında olduğu gibi Kayseri'de de vatandaşlar, partimizi telefon ve mesaj yağmuruna tutarak, miting yapılmasını arzu ettiklerini iletti. O nedenle Ankara ve İstanbul'dan sonra 3'üncü Milli İradeye Saygı mitingi Kayseri'de yapılacaktır."
OE, DÖ - Kayseri
Kaynak: DHA