Akçağ Kitabevi’nde Söyleşi ve İmza Günü

Son Güncelleme:

20 Şubat 2010 Cumartesi günü Ankara'nın önemi yayınevlerinden biri olan Akçağ Kitabevi'nde düzenlenen imza gününde Nurullah Genç, Mehmet Nuri Parmaksız, Cemal Safi ve Bestami Yazgan okurlarla buluştu

Saat 13'te başlayan etkinlik söyleşi bölümüyle açıldı. Akçağ kitabevi adına söyleşi ve imza gününü hazırlayan Mehmet Nuri Parmaksız yönetiminde başlayan etkinliğin söyleşi bölümünde sırasıyla Bestami Yazgan, Cemal Safi ve Nurullah Genç günümüz şiiri, edebiyatımız ve kültürümüz başlıklı konuşmalarını yaptılar. 1 saat süren söyleşi sonunda okurların sorularını cevaplayan şair ve yazarlar, şiirin en zor sanat dallarında biri olduğunu ve sanatı gelişen toplumlarda tekâmülün her alanda gerçekleştiğini vurguladıktan sonra şiirlerinden bir kaçını okuyarak örnekler sundular.


Saat 17'ye kadar planlanan imza etkinlik, okurların ilgisi sebebiyle saat 18'e kadar uzatıldı. Şairler kitaplarını imzalarken okurların sorularına da cevap verdiler. Etkinlik sonunda Akçağ yayınevi tarafından yapılan açıklama ile söyleşi ve imza günlerinin önümüzdeki aylarda da devam edeceği öğrenildi.


www.mehmetnuriparmaksiz.com


Kaynak: Bültenler