Akil İnsanlar Heyeti Yarın İzmit'te
Akil İnsanlar Heyeti'nin Marmara Bölgesi Grubu yarın Kocaeli'ne geliyor.
Akil İnsanlar Heyeti'nin Marmara Bölgesi Grubu yarın Kocaeli'ne geliyor. Akil İnsan Heyeti'nin gelişi nedeniyle kentte 'Gönüllü Teşekküller Platformu' oluşturularak program hazırlandı.
Kocaeli'nin merkez ilçesi İzmit'e yarın saat 09.00'da gelecek olan ve gün boyu kentte çeşitli temaslarda bulunacağı belirtilen Akil İnsan Heyeti için hazırlanan programı, MÜSİAD'ın ev sahipliğinde dün akşam gerçekleştirilen 'Gönüllü Teşekküller Platformu' toplantısında açıklandı. AKP il Başkanı Mahmut Civelek, MÜSİAD Başkanı Recep Bilal Şengül, Mazlumder Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğu ve BDP İl Başkanı Mehmet Alçınkaya'nın da birer konuşma yaptığı dün akşamki toplantıya bazı sendika başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu.
Programa göre kent merkezindeki bazı temasların ardından İnsan Hakları Parkı'nda güvercin salınacak, heyet siyasi partilerden sadece AK Parti, CHP ve BDP'yi ziyaret edecek.