AKP Mahalle Teşkilatı ve Markete Ses Bombalı Saldırı
Çekmeköy'de AKP mahalle teşkilatı binası, Sancaktepe'de de bir market önüne atılan ses bombası patladı.
Çekmeköy'de AKP mahalle teşkilatı binası, Sancaktepe'de de bir market önüne atılan ses bombası patladı. Her iki patlamada da maddi hasar meydana geldi.
Çekmeköy Çamlık Mahallesi Fatih Caddesi Karanfil Sokak'ta bulunan AKP Çamlık Mahalle Teşkilatı binası önünde, saat 21.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Çevrede korku yaratan patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin yaptığı incelemede, binanın camlarının kırılmasına neden olan patlamaya ses bombasının neden olduğu belirlendi.
Aynı saatlerde Sancaktepe Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi Numara 50'deki marketin önüne bırakılan ses bombası da büyük bir gürültüyle patladı. Bombanın patlamasının ardından marketin camları kırıldı.
Her iki patlama sonrası olay yerlerinde delil toplayan polis, saldırganları yakalayabilmek için çalışma başlattı. - İstanbul/ Çekmeköy