Akyazı'da 'Japon Pazarı' Deposu Yandı

Son Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 'Japon Pazarı' olarak bilinen çeşitli el aletleri, elektronik eşya ve ihtiyaç malzemelerinin satıldığı işyerinin deposunda bilinmeyen nedenle çıkan yangın büyük hasara neden oldu.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 'Japon Pazarı' olarak bilinen çeşitli el aletleri, elektronik eşya ve ihtiyaç malzemelerinin satıldığı işyerinin deposunda bilinmeyen nedenle çıkan yangın büyük hasara neden oldu. Yangında depoda bulunan yaklaşık 200 bin lira değerindeki malzeme yandı.


Yangın, bugün saat 10.30 sıralarında Japon Pazarı'nın alt katında bulunan depoda bilinmeyen nedenle çıktı. Yanıcı ve plastik malzemelerin de bulunması nedeniyle yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çabası sonucu tamamen söndürülebildi.

Kaynak: DHA