Amasya Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaretler
Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret ettiği bildirildi.
Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret ettiği bildirildi.
Amasya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki yeni yapılanmayla görev yeri Giresun olarak belirlenen Akkurt'un, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret ettiği belirtildi.
Açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir'in,
"Kentimize 4 yıldan fazla hizmet etmiş, emektar bir arkadaşımızı uğurluyoruz. Kendisinin yeni görev yeri Giresun'da da insanlara faydalı hizmetler yapacağını biliyorum. Amasyamıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin her yerinde hizmet vermek, bizim gibi kendisini insanlara hizmete adamış kişiler için bir şereftir diye düşünüyorum" dediği aktarıldı.
- AMASYA