Ancelotti: Benzema Clasico'ya Kadar Hazır Olacak

Son Güncelleme:

Real Madrid teknik patronu, Malaga maçında sakatlanan golcü oyuncunun durumu hakkında konuştu.


Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Malaga maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Karim Benzema #39;nın Schalke maçında oynayamayacağını, ancak Barcelona ile oynanacak maça kadar hazır hale geleceğini söyledi.


Schalke maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, quot;Benzema yarınki maçta forma giyemeyecek ancak Pazar günkü Barcelona maçına kadar hazır hale gelecek. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Ancak o sakatken boşluğunu doldurabileceğimiz isimlere sahip olduğumuz için de şanslıyız. quot; ifadelerini kullandı.


Schalke ile oynayacakları karşılaşmanın Clasico öncesinde iyi bir test olacağını belirten Ancelotti, quot;Pazar günkü maç çok dengeli geçecek. Schalke maçında iyi oynayıp bu maçın provasını yapmak istiyoruz. Clasico #39;ya hazırlanmanın en iyi yolu bu olacaktır. quot; diye konuştu.


Kadroda değişikliklere gidebileceğine de değinen teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: quot;Fiziksel olarak yorulan oyuncularımızı dinlendirmeyi düşünüyoruz. Jese, Ronaldo ve Morata ilk 11 #39;de olacak. Eğer fikrimi değiştirmezsem Isco da sahada olacak. quot;


İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki ilk maçta Schalke #39;yi 6-1 #39;lik skorla mağlup etmişti.

Kaynak: Goal.Com