Ankara'da Silah Kaçakçılarına Operasyon Düzenlendi
Ankara'da polis ekipleri, ruhsatsız silah satışı yaptığı belirlenen av bayisine operasyon düzenledi. Operasyonda satışı yasak tüfekler ele geçirildi.
Ankara'da ruhsatsız silah satışı yaptığı belirlenen bir av bayisine operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda pompalı ve av tüfeği ele geçirildi.
SATIŞI YASAK TÜFEKLER DE ELE GEÇİRİLDİ
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ İlçesi Çankırı Caddesi'ndeki bir av bayisinde ruhsatsız uzun namlulu silah satıldığı ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bağlı Yunus timleri harekete geçti.
Av bayisine düzenlenen operasyonda, 58 pompalı ve av tüfeği tabir edilen uzun namlulu silah, 239 çeşitli çap ve ebatta mermi ve 11 satışı yasak av tüfeği aparatı ele geçirildi.
SON YILLARDAKİ CİNAYETLERDE RUHSATSIZ TÜFEKLER DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Gözaltına alınan dükkan sahibi R.G'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Polis ekipleri, bu bayiden ruhsatsız silah alan kişileri araştırıyor.
Ülke genelinde gerçekleşen son yıllarda gerçekleşen yaralama ve cinayet olaylarında çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve pompalı tüfek kullanılmıştı.