Antalya'daki Kar Maskeli Soygun

Son Güncelleme:

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda silah ve bıçakla tehdit ettikleri personeli etkisiz hale getirip kasadaki 2 bin lirayı çalan kar maskeli 2 zanlı yakalandı.

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda silah ve bıçakla tehdit ettikleri personeli etkisiz hale getirip kasadaki 2 bin lirayı çalan kar maskeli 2 zanlı yakalandı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gazi Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonunda çalışan personelin kar maskeli 2 kişi tarafından silah ve bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirilip kasanın soyulmasıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından, zanlıların motosiklete bindiğini tespit etti. Motosikletin plakasından yola çıkan polis ekipleri, B.Ç. ve M.A'yı evlerinde gözaltına aldı. Zanlıların gasbettiği 2 bin lirayı evlerinde sakladığı öğrenildi.


Öte yandan, olay anı, akaryakıt istasyonunun marketinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde, kar maskeleriyle akaryakıt istasyonuna giren zanlıların rahat tavırları dikkati çekti.


Antalya'da, dün gece, Gazi Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli 2 kişi, burada çalışan A.B. (20) ve ismi açıklanmayan 2 kişiyi silah ve bıçakla tehdit ederek etkisiz hale getirmişti. Akaryakıt istasyonunun kasasında bulunan 2 bin lirayı alan zanlılar kaçmıştı.


- ANTALYA

Kaynak: AA