Antalya'daki Yangında 3 Çocuk Devlet Korumasında
Son Güncelleme:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yangından kurtulan 3 çocuğun tedavi ve koruma altında olduğunu açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, " Antalya'da yangında 3 çocuk ölümden döndü" haberlerine ilişkin, "Haberlere konu olan 3 çocuğumuz 27 Ocak'ta evlerinde meydana gelen yangının ardından ivedilikle hastanede tedavi altına alınmıştır. Tedavi süreçlerinin tamamlanmasının ardından 3 çocuğumuz da devlet koruması altına alınmıştır." açıklaması yapıldı.
Bakanlıktan, bazı basın yayın organlarında yer alan "Antalya'da yangında 3 çocuk ölümden döndü" haberlerinin ardından açıklama yapıldı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Haberlere konu olan 3 çocuğumuz 27 Ocak'ta evlerinde meydana gelen yangının ardından ivedilikle hastanede tedavi altına alınmıştır. Tedavi süreçlerinin tamamlanmasının ardından 3 çocuğumuz da devlet koruması altına alınmıştır."
Kaynak: AA