Uygulamayı yükle! YÜKLE

Antalya - Dürüst Temızlık Işçısıne Ödül

Son Güncelleme:

Plajda Bulduğu Cüzdanı Güvenlik Görevlilerine Teslim Etti

PLAJDA BULDUĞU CÜZDANI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TESLİM ETTİ

LARA Plajı'nda bulduğu cüzdanı güvenliğe teslim eden temizlik işçisi Mustafa Civelek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın tarafından altın ve plaketle ödüllendirildi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Mustafa Civelek, görev bölgesi olan Lara Birlik Halk Plajı'nda Can Demiriz isimli vatandaşa ait cüzdanı bularak güvenlikçilere teslim etti. Cüzdan, plaj güvenliği tarafından sahibi Can Demiriz'e ulaştırıldı. Demiriz, yapılan bu davranış karşısında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür mektubu yazdı. Olayı mektuptan öğrenen Başkan Akaydın, Mustafa Civelek'i eşi ve oğlu ile makamında kabul ederek ahlaklı davranışından dolayı teşekkür etti.


Personelini çeyrek altın ve plaketle ödüllendiren Akaydın, ''Cüzdan sahibi Can Demiriz'in şahsıma gönderdiği mektup beni çok duygulandırdı. Bu dürüst davranışın herkese örnek olmasını diliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya halkı adına Mustafa Civelek'e teşekkür ediyorum' dedi.


Cüzdanı bulan Civelek ise, ''Her Türk vatandaşı gibi ben de görevimi yaptım. Bulduğum cüzdanda bir miktar para ve kredi kartları mevcuttu. Plaj güvenliğine teslim ettim. Başkanımıza da gösterdiği ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Kaynak: DHA