Antalya Perili Apartman İş Merkezi Oldu
Antalya'da yaklaşık 6 yıldır cinli ve perili olduğu iddiasıyla kimsenin oturmaya cesaret edemediği Kırcami'deki 16 daireli apartman, iş merkezi olarak hizmet verecek.
Antalya'da yaklaşık 6 yıldır cinli ve perili olduğu iddiasıyla kimsenin oturmaya cesaret edemediği Kırcami'deki 16 daireli apartman, iş merkezi olarak hizmet verecek.
Apartmanın tamamını teslim alan işadamı, binayı tadilattan geçirerek, iş merkezi haline getirdi.
Mart ayında binayı satın aldıklarını, sonrasında ise binayla ilgili efsaneleri öğrenmeye başladıklarını söyleyen işadamı Seyit Yalırgan, yurtdışından çok sayıda meraklının binada kalma talebi olduğunu, ancak bu teklifleri söylentilerin 'şehir efsanesi' olmasından dolayı kabul etmediklerini söyledi.
Binayı aldıktan sonra dünya çapında bir mekan aldıklarını da söyleyen Seyit Yalırgan, Türkiye çapında ve dünyada meşhur olmuş bir binaymış. Biz binayı aldıktan sonra meşhur olduğunu öğrendik. Aslında herhangi bir bilinmeyen cisim ya da unsur yok dedi.
Almanya'dan ve ABD'den insanlar geldiğini aktaran Yalırgan, Burada yaşamak ve gece kalmak isteyenler oldu. Halen teklifler devam ediyor dedi. Binanın yeni halini görenlerin kafasında peri ve cin imajının yavaş yavaş yıkıldığını aktaran Yalırgan, ikamet için müracaat edenleri geri çevirdiklerini söyledi.
Bölgede emlakçılık yapan Oğuzhan Yıldırım, perili olduğu söyleyen binanın 8 yıldır boş olduğunu vurgularken, Bir arkadaşım herkesin korktuğu o günlerde evde kalıyordu birşey yaşamadı derken, perili olduğu ileri sürülen binadaki sürücü kursunda çalışan Cemile Akbebe, ise Bazı arkadaşlarımın gölgesini peri sandım diye konuştu.