Antalyaspor'da Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

- Antalyaspor'da Galatasaray hazırlıkları sürüyor Antalyaspor 5 eksikle Galatasaray maçına hazırlanıyor Pazar günü Alanyaspor ile hazırlık maçında karşılaşacakANTALYA - Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Antalyaspor'da Galatasaray hazırlıkları sürüyor

Antalyaspor 5 eksikle Galatasaray maçına hazırlanıyor

Pazar günü Alanyaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak


ANTALYA - Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 3 haftada 2 puan toplayan Antalyaspor, ligde lider Galatasaray ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapılan antrenman koşuyla başladı. Kırmızı-beyazlı oyuncular daha sonra pas çalışması yaparken, 5'e 2 top kapma ile çalışmalarına devam etti. Akdeniz ekibi Antalyaspor'da antrenman yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlıklarından dolayı ameliyat olan Sandro ve Zeki Yıldırım katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Sakıb Aytaç, Menez ve Nasri takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan bir başka oyuncu Drole ise 5'e 2 top kapma mücadelesinde takımla birlikte çalıştı.

Antalyaspor'da kırmızı-beyazlılar Kurban Bayramı'nın ilk günü izin kullandıktan sonra ikinci günü saat 19.00'da yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarına devam edecek. Öte yandan Antalyaspor lige verilen Milli maç arasında 3 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Side Emirhan Tesisleri'nde Süper Lig'in bir diğer Antalya takımı olan Alanyaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Kaynak: İHA