Ardahan'da Uyuşturucu Ticaretinden Hapis Cezası Olan 2 Firari Hükümlü Yakalandı
Son Güncelleme:
Ardahan'da, uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. A.K. isimli şahıs 11 yıl, H.S. isimli şahıs ise silah kaçakçılığı, kasten yaralama ve uyuşturucu ticareti suçlarından 19 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Firari hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Ardahan'da uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş hapis cezası olan 2 firari hükümlü yakalandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arananların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar sürüyor.
Bu kapsamda, "uyuşturucu ticareti yapmak"'tan 11 yıl hapis cezası olan A.K. ile "silah kaçakçılığı", "kasten yaralama" ve "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlarından 19 yıl hapis cezası bulunan H.S. operasyonla yakalandı.
Firari hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Kaynak: AA