ASKF Başkanı Kösedağ, Çalışmalarını Değerlendirdi
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Başkanı Erkan Kösedağ, kentte yıl içerisinde yapılan spor çalışmalarını değerlendirdi.
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, kentte yıl içerisinde yapılan spor çalışmalarını değerlendirdi.
Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılında Ağrı'da özellikle tesisleşme açısından durağan bir dönem geçirdiklerini belirtti.
Amatör futbola olan ilginin her geçen yıl arttığını ifade eden Kösedağ, şunları kaydetti:
"Ağrı'nın futbol altyapısını daha sağlam temellere dayandırmak için 2011 yılında verdiğimiz SODES projesi Valimizin desteğiyle 2012 yılında hayata geçti. Bu projeyle 100 sporcumuz futbol eğitimi görüyor. 2013 yılının Mayıs ayında Türkiye Şampiyonalarına katılım gösterecek olan bu çocuklarımız, elde ettikleri kazanımlarıyla Ağrı'yı temsil edecekler. Bunun gibi projelere gelecek yılda devam edeceğiz."
Muhabir: Fatma Güven/ Selami Küçükoğlu
Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI