Uygulamayı yükle! YÜKLE

Atina'da 6 kişinin öldüğü patlamaya yol açan hırsızlıkta 3 kişi gözaltına alındı

Son Güncelleme:

Atina'nın Plaka semtinde 25 Eylül'de doğal gaz sızıntısından kaynaklanan ve 6 kişinin ölümüne yol açan patlamaya neden oldukları gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı. Sızıntı, binadaki bakır boruları çalmaya çalışan 3 kişinin doğal gaz borularına zarar vermesiyle oluştu.

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın tarihi ve turizm merkezi Plaka semtinde, eylül ayında 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamaya neden oldukları gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı.

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Plaka semtinde 25 Eylül'de üç katlı bir binanın yıkılmasına yol açan patlamanın doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı belirlendi.

Sızıntı, binadaki bakır boruları çalmaya çalışan 3 kişinin doğal gaz borularına zarar vermesi sonucu meydana geldi.

Patlamaya neden oldukları gerekçesiyle yakalanan 3 kişi, hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurma suçlamasıyla daha önce de defalarca gözaltına alındı.

Plaka'da, 25 Eylül'de patlama sonucu yıkılan binada ???????6 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA